Suppletie advies en kortingscodes

Suppletie advies en kortingscodes

Voedingssupplementen

Voor het goed functioneren van het menselijk lichaam is het noodzakelijk dat het alle essentiële voedingsstoffen binnen krijgt.  Helaas is het voor velen van ons in deze huidige tijd erg moeilijk om voldoende voedingsstoffen voldoende uit de voeding te halen.  Terwijl het lichaam juist bij stress en bewerkte fabrieksvoeding om extra vitaminen en mineralen vraagt.  Geen wonder dat veel mensen vatbaar zijn voor onstekingen en kampen met een kwakkelende gezondheid. Steeds meer mensen lijden onder één of meer chronische aandoeningen. Een moe, lusteloos gevoel en te weinig energie wordt vaak als normaal ervaren. Zelden wordt deze gelinkt aan een tekort aan voedingsstoffen. Wel wordt vaak naar stimulerende middelen (cola, koffie enz.) gegrepen. Of naar medicijnen. Terwijl deze juist het lichaam zwaarder belasten en voedingsstoffen aan het lichaam onttrekken. Besef tijdig dat gezondheid meer is dan de afwezigheid van ziekte.

Voorkom voedings-tekorten en gezondheidsklachten

Je lichaam kan alleen optimaal functioneren als alle benodigde moleculen voldoende aanwezig zijn. Die moleculen verkrijg je uit goede voeding. Goede voeding doet namelijk veel meer dan het lichaam voorzien van de brandstoffen die het nodig heeft voor de productie van energie en lichaamswarmte. Met goede supplementen kun je tekorten aan voedingsstoffen aanvullen tot een optimaal niveau. Zo verbeter en bescherm je je gezondheid. Je compenseert de tekorten van minder gezonde voeding, stress en te weinig beweging zo veel mogelijk. Op deze manier wapen je jelichaam preventief tegen allerlei ziektes en kwalen.

Suppletie en kortingscodes

Voordat je overgaat tot het aanvullen van voedingstekorten is het verstandig je goed in te laten informeren. Slik nooit zo maar een suppletie maar verzeker je ervan dat deze voor jou de juiste is en geen reactie aangaat met overige medicatie of suppletie die je al slikt. Kies altijd voor suppletie met een optimale werkzaamheid. Deze hangt op zijn beurt af van de opneembaarheid en biologische beschikbaarheid. Een nutriënt dat snel wordt opgenomen maar daarna weer snel wordt afbroken, heeft immers niet voldoende tijd om zijn werking te kunnen doen. Wil je een betrouwbaar overzicht over jouw vitaminen- en mineralenstatus? Doe dan de EMB-test.  Zo weet je zeker dat je het beste voor je gezondheid doet. Goede, betrouwbare suppletie kun je bestellen je op de site van Vitals , Vitakruid of Energetica Natura. Met de  vouchercode “voedingbewustzijn” ontvang je  15% korting op Vitals producten. Met de kortingscode 132513 ontvang je 10% korting op Vitakruid producten. Met de kortingscode 0395338 ontvang je 10% korting op Energetica Natura producten. Voor 15% korting op Exendo-producten kun je een mailtje sturen naar info@voedingbewustzijn.nl