EMB combitest

EMB combitest

De EMB combitest is een combinatie van de EMB bloedtest én de MRA test. Deze testen vullen elkaar niet alleen aan wat informatie betreft, maar hierdoor is ook de vooruitgang van de therapie te volgen en eventueel gedurende het traject aan te passen.

Een Energetische Morfologische Bloedtest geeft analyses die in de reguliere zorg ook onderzocht worden. Zoals bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties. Daarnaast kunnen veel symptomen en klachten verklaard worden die in de reguliere zorg niet naar boven komen. En / of niet te behandelen zijn. Zo worden regulier de symptomen van veel chronische ziekten bestreden omdat herstel niet mogelijk zou zijn.

Voordelen van de EMB bloedtest

  • De test geeft snel en veel informatie omtrent de status van jouw gezondheid en aanwezige gezondheidsproblemen
  • De behandeling is vaak efficiënt en kort
  • De test voorziet in een leefstijladvies, een voedingsadvies en een suppletieadvies
  • De test is veel goedkoper dan normaal via laboratoriumonderzoek zou moeten worden betaald

Voordelen vant de Magnetisch Resonantie AnlyserDe MRA meet vanuit verschillende energetische invalshoeken. De Magnetische Resonantie Analyser verzamelt namelijk via een zwak magnetisch veld  frequentiesensoren en energievelden. Dit gebeurt eenvoudig met behulp van een handgrip-sensor. Je houdt één minuut lang deze sensor (staaf) in je hand. De elektromagnetische golven van deze sensor zenden dan signalen door je lichaam. In deze minuut meet de staaf je specifieke toestand. De uitslag wordt omgezet in een duidelijk overzicht weergegeven. De test omvat 250 parameters. Onder andere de conditie van je cardiovasculaire systeem. Maar ook van je skeletstelsel, je organen, het cholesterol, hemotoxine, vitaminen, mineralen, vetzuren, sporenelementen, zware metalen, allergieën, enz. De term hemotoxine wordt gebruikt als gifstoffen die het bloed beschadigen ook andere weefsels beschadigen.

Voordelen van de emb-COMBITEST

De EMB combi-test bestaat uit de EMB test, anamnese *, een consult van 60 minuten, behandelplan én 3 x opvolging d.m.v. van de MRA test.
Door tijdens het behandeltraject gebruik e maken van de Magnetisch Resonantie Analyser (MRA) volg je het resultaat van je therapie/supplementen.