Informatie

Informatie

Informatie over Voedingbewustzijn

Voedingbewustzijn is ooit begonnen als een praktijk voor voedingsadvies en suppletie. Voedingsstoffen zijn en blijven de basis zijn voor een gezond lijf. Voor een goede gezondheid is echter een optimale werking van ons hele spijsverteringsstelsel van belang.  Natuurlijk kunnen aanpassingen in de leefstijl en voeding je gezondheid verbeteren. Het leidt ook vaak naar een beter gewicht, wat de gezondheid ook ten goede komt.

Waarom Voedingbewustzijn?

Maar wat als je ook een slecht werkende lever of maag hebt? Alles dat niet goed door je maag verteerd wordt, levert een extra belasting op voor je darmen en lever. En wat als je lever niet optimaal werkt? De lever zorgt voor de verwerking van afvalstoffen maar heeft ook nog eens zo’n  600 andere functies. Omdat hij een beperkte capaciteit heeft moet hij de dus vaak keuzes maken. Dit kan weer tot veel vervelende gezondheids-klachten leiden. Voor een optimale gezondheid  is het dus belangrijk om te weten hoe het met de functies van ons complete spijsverteringsstelsel  gesteld is.  Is er sprake van verzuring? Krijgt ons lichaam voldoende voedingsstoffen binnen? Kunnen deze ook voldoende opgenomen worden? Is er sprake van schimmels of parasieten in onze darmen? Produceren we voldoende enzymen om alle voeding te verteren?

Werkwijze Voedingbewustzijn

Met behulp van een goede anamnese,  iriscopie en de E.M.Bloedtest krijg je snel meer informatie over belangrijke factoren die betrekking hebben op je gezondheid. Bovendien wordt je je meer bewust van wat er in je lijf afspeelt. Dit bevorder bijna altijd de inzet ten gunste van de behandeling! Vaak wordt je ook verzocht om enkele dagen online een eetdagboek in te vullen. Met de verkregen informatie kan een goede analyse worden gemaakt en snel en effectief  en behandelplan worden opgesteld.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Voedingbewustzijn? Vul het contactformulier in of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 0612368398.
Meer informatie over de workshops en de agenda vindt je in de link. Heb je zelf een data waarop je graag een workshop wilt volgen? Geef het op het contactformulier aan of bel 0612368398.
In Tarieven en Vergoedingen  vindt alles over tarieven en ziektekostenverzekeraar. Heb je nog vragen? Bel gerust 0612368398.

Openingstijden

Alleen volgens afspraak, ook op avonden mogelijk. Bel 0612368398.