Informatie

Informatie

Informatie over Voedingbewustzijn

Voedingbewustzijn is ooit begonnen als een praktijk voor voedingsadvies en suppletie. Voedingsstoffen zijn en blijven de basis zijn voor een gezond lijf. Voor een goede opname van voedingsstoffen is echter wel een optimale werking van ons hele spijsverteringsstelsel van belang.

Waarom Voedingbewustzijn?

Maar wat als je spijsverteringsstelsel niet optimaal werkt? Alles dat niet goed door je maag verteerd wordt, levert een extra belasting op voor je darmen en lever. En wat als je lever niet optimaal werkt? De lever zorgt voor de verwerking van afvalstoffen maar heeft ook nog eens zo’n  600 andere functies. Omdat hij een beperkte capaciteit heeft moet hij de dus vaak keuzes maken. Dit kan weer tot veel vervelende gezondheids-klachten leiden. Voor een optimale gezondheid  is het dus belangrijk om te weten hoe het met de functies van ons complete spijsverteringsstelsel  gesteld is.  Is er sprake van verzuring? Krijgt ons lichaam voldoende voedingsstoffen binnen? Is de werking van de darmen optimaal om voldoende voedingsstoffen op te nemen? Is er sprake van schimmels of parasieten in onze darmen? Produceren we voldoende enzymen om alle voeding te verteren?

Werkwijze Voedingbewustzijn

Met behulp van een goede anamneseen de E.M.Bloedtest krijg je snel meer informatie over belangrijke factoren die betrekking hebben op je gezondheid.  Je wordt je meer bewust van wat er in je lijf afspeelt en weet hoe je je gezondheid kunt bevorderen! Met een goede analyse van alle info wordt een effectief  en behandelplan worden opgesteld.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Voedingbewustzijn? Vul het contactformulier in of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 0612368398.
In Tarieven en Vergoedingen  vind  je info over tarieven en ziektekostenverzekeraars die orthomoleculaire therapie vergoeden. Heb je nog vragen? Bel gerust 0612368398.

Openingstijden

Alleen volgens afspraak en eventueel ook op avonden mogelijk. Tel 0612368398.