EMB zelftest

EMB zelftest

De EMB zelftest. Bloed is niet alleen een transportmiddel maar ook een temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem. Het lichaam van een volwassene bevat ongeveer 5 liter bloed en heeft een aantal belangrijke functies. Het levert zuurstof en essentiële voedingsmiddelen aan lichaamsweefsels (zoals vetten, suikers, mineralen en vitaminen). Het voert kooldioxide naar de longen en andere afvalprodukten naar de nieren om ze uit het lichaam te verwijderen.

EMB zelftest

Ervaar je bepaalde klachten maar weet je niet precies waar het vandaan komt? Zoals vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten of problemen met je darmen? Dan kan de EMBtest  erg nuttig zijn. Vaak kunnen klachten  preklinische zijn. Dit wil zeggen dat ze aanwezig zijn voordat de ziekte merkbaar wordt. Zo kan er worden aangetoond welke voedingstekorten en / of sluimerende ziekteprocessen ten grondslag liggen aan bepaalde klachten. Dit kunnen vitaminen- en mineralentekorten zijn, maar ook voedingsintoleranties, virale- en parasitairebelasting, hormonale verstoringen of een verstoorde darmflora. Heb je geen klachten maar wil je weten wat jij kunt verbeteren om zo gezond mogelijk oud te worden? De EMB (zelf)test geeft je een mooi overzicht van verbeterpunten. Je kunt deze test in de praktijk doen (met 1,5 mtr. afstand) óf eenvoudig zelf.

EMB zelftest methoden

De test wordt op 3 manieren geanalyseerd.

1e. Hematlogisch: je krijgt een overzicht van de rode- en witte bloedcellen (=hematologie: van het Griekse woord onkos = massa, tumor; logos = studie)
2e. Microscopisch, ook wel Levend Bloed Analyse genoemd: Er wordt gekeken naar de vorm en de activiteit van de bloedcellen. Een zeer  interessante aanvulling op
de klassieke bloedanalyse)
3e. Energetisch: het analyseren en meten van reguliere waarden en van energetische waarden

Meer informatie over deze 3 manieren van analyse vind u op de site EMB (zelf)test.

Zó doe je de EMB zelftest

Heel eenvoudig door een paar druppels bloed op te “zuigen” in het bijgeleverde buisje of met wat wangslijm op een wattenstaafje. Op deze zelftest-video kunje zien hoe de test afgenomen wordt. Natuurlijk kunnen wij je ook in de praktijk (met 1,5 meter afstand),  telefonisch of met beeldbellen hierbij begeleiden.

Je ontvangt altijd de uitslagen over je vitaminen, mineralen, hormonen, neurotransmitters, vetzuren, stress parameters, acupuntuur meridianen, energetische pathogenen belasting, darm parameters, energetische blokkades, PNI verstoringen (Klinische Psycho-Neuro-Immunologie, bestudeert hoe het lichaam als een geheel functioneert en hoe het eigenlijk kan dat we ziek worden of niet meer herstellen), energetische intoleranties (zoals gluten, lactose, fructose, E621, soja en suiker).

  1. Je ontvangt een testkit en prikt in je vingertop met de bijgeleverde prikpen. Er ontstaat een druppel bloed. Door telkens links en recht van deze druppel in de vingertop te duwen blijft het bloed een klein beetje komen. Je kunt dit bloed opzuigen met het bijgeleverde pipetje dat aan het buisje zit. Dit hoeft maar tot het onderste streepje op dit buis. Vervolgens haal je het pipetje van het buisje af en doe het dopje erop. Je ontvangt alle  bovengenoemde analyses.
  2. Je ontvangt een testkit en prikt in je vingertop met de bijgeleverde prikpen. Er ontstaat een druppel bloed en hiermee maak je enkele afdrukken op het bijgeleverde glazen plaatje. Je ontvangt  geen Hematologische analyse, wel een groot gedeelte microscopisch en een volledig energetisch onderzoek.
  3. Je ontvangt een testkit en neemt met een wattenstaafje wat speeksel van je wangslijm af. Het wattenstaafje doe je in het bijgeleverde buisje.
    Op de uitslag staat dan geen hematologie en geen levend bloedanalyse. Voor de rest is het een volledige test.

EMB zelftest bestellen

Dat kan heel eenvoudig. De zelftest kost €199,00 exclusief consult.  Inclusief anamnese*, en een consult met Power Point dia’s kost € 279.00 Wil jij een zelftest bestellen? Vul het contactformulier in, bel naar 0612368398 of stuur een email naar info@voedingbewustzijn.nl. Je ontvangt na betaling van het betaalverzoek binnen 3 werkdagen de testkit incl. een volledig ingevuld aanvraagformulier thuis. De uitslag (ongeveer 3 weken later) ontvang je ongeveer 3 weken later.

Een anamnese*  is een intakegesprek- of (online) formulier waarin ziektes/ aandoeningen, klachten, medicatie en andere zaken die uw klachten kunnen beïnvloeden worden vermeld.
Dit geeft een klinisch beeld die (eventueel naast de EMB en/of MRA) onmisbaar is voor een goede behandeling. Slik nooit zomaar vitamines of andere voedingsstoffen.