Tarieven

Tarieven

 

Voedingbewustzijn  is per 1-1-2024 niet meer vergoedbaar.

Het is elk jaar weer een puzzle. Welke zorgverzekeraar vergoed dit jaar wel de orthomoleculaire consulten? Het levert vaak een teleurstelling op. Het is namelijk niet zo dat als je aanvullend verzekerd bent, de zorgverzekeraar ook automatisch de orthomoleculaire consulten vergoed. Bovendien is de maximale jaarlijkse vergoeding vaak nauwelijks meer dan de jaarlijkse  premie die je voor de aanvullende verzekering betaalt. In enkele gevallen is deze zelfs meer. Dit ondanks dat de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie) de meerwaarde van traditionele geneeskunde in oktober 2023 weer heeft bevestigd. Voedingbewustzijn heeft derhalve gekozen om per 1-1-2024 niet meer vergoedbaar te zijn.

In onderstaande tarievenlijst vind je de vastgestelde tarieven. Je bent geheel vrij in de keuze waar je eventuele benodigde supplementen koopt. Bij aankoop van supplementen n.a.v. een consult of test bij VBZ,  is de uitleg/gebruik en eventuele opvolging met een MRA test (wat heeft de suppletie voor jou gedaan?) gratis.

 

Tarieven per 1-1-2024

1e kennismakingsgesprek 30 minten:  Gratis.

Consult per 30 minuten: € 35

EMBtest:      € 189 excl. consult

EMB combi-test €249 Het bestaat uit de EMB test, een consult van 60 minuten, behandelplan én 3 x opvolging d.m.v. van de MRA.
Je kunt dan tijdens het behandeltraject onbeperkt gebruik maken van de Magnetisch Resonantie Analyser (MRA) en zo het resultaat van je therapie/supplementen volgen.

MRA-combi test. Ben jij geïnteresseerd in de status van jouw voedingsstoffen? Voor €65 ontvang je een anamnese en 2 MRA testen. Aan de hand van de anamnese en de eerste MRA krijg je een suppletie-advies. Na 4 / 8 weken kun je met behulp van de tweede MRA-test de vooruitgang zien. Indien je anamnese/MRA aanleiding geeft voor dieetaanpassingen dan worden ook deze in het advies meegenomen.

MRA:    € 35 per keer

Oligo therapie inclusief anamnese € 50

Consult (per mail, app of telefonsich   € 15  voor 15 minuten. Deze kunnen alleen op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur beantwoord worden.

Een afspraak dient u minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Bij een niet nagekomen afspraak wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Meer informatie vind u op de site www.voedingbewustzijn.nl/algemene-voorwaarden-praktijk-voeding-bewust-zijn en www.voedingbewustzijn.nl/privacyverklaring

Info over supplementen tijdens een behandeltraject of bij aankoop van supplementen wordt niet in rekening gebracht.

 

 

Vergoedbaar tot 1-1-2024 zijn:

Wil je er zeker van zijn dat consulten door jouw verzekeraar vergoed worden? Neem dan even contact op met Voedingbewustzijn (Tel. 0612368398 )
of informeer  bij je verzekeraar o.v.v.  AGB-praktijkcode 90063443 én AGB zorgverlenerscode 90104107.

 

Bij geschillen of  klachten

Voedingbewustzijn wil een hoogwaardige kwaliteit van zorg afgeven. Mocht je desondanks toch ontevreden zijn over een behandeling of er onenigheid ontstaan dan zal de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT) als bemiddelaar optreden. GAT is een Rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl

 

 

CAT BEROEPSREGISTRATIE NR; 85432022-09-22

AGB zorgverlenerscode: 90104107

AGB praktijkcode; 90063443