Tarieven

Tarieven

 

Voedingbewustzijn  is per 1-1-2024 niet meer vergoedbaar.

Het is elk jaar weer een puzzle. Welke zorgverzekeraar vergoed dit jaar wel de orthomoleculaire consulten? Het levert vaak een teleurstelling op. Het is namelijk niet zo dat als je aanvullend verzekerd bent, de zorgverzekeraar ook automatisch de orthomoleculaire consulten vergoed. Bovendien is de maximale jaarlijkse vergoeding vaak nauwelijks meer dan de jaarlijkse  premie die je voor de aanvullende verzekering betaalt. In enkele gevallen is deze zelfs meer. Dit ondanks dat de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie) de meerwaarde van traditionele geneeskunde in oktober 2023 weer heeft bevestigd. Voedingbewustzijn heeft derhalve gekozen om per 1-1-2024 niet meer vergoedbaar te zijn.

In onderstaande tarievenlijst vind je de vastgestelde tarieven. Je bent geheel vrij in de keuze waar je eventuele benodigde supplementen koopt.

Bij aankoop van supplementen n.a.v. een consult of test bij VBZ,  is de uitleg/gebruik en eventuele opvolging met een MRA test (wat heeft de suppletie voor jou gedaan?) gratis.

 

Tarieven Voeding Bewust Zijn per 1-1-2024

Consult of info over supplementen per mail, app of telefonsich  € 15*. Deze kunnen in principe alleen op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur beantwoord worden.
* dit geldt niet voor vragen gedurende of welke betrekking op een behandel-periode. Bij aankoop van supplementen worden gratis gebruiksvoorschriften verstrekt.

1e kennismakingsgesprek 30 minten:  Gratis.

Consult per 30 minuten: € 40

EMBtest:      € 199 excl. consult

EMB combi-test €279 Het tarief bestaat uit de EMB test, anamnese *, een consult van 60 minuten, behandelplan én 3 x opvolging d.m.v. van de MRA.
Je kunt dan tijdens het behandeltraject gebruik maken van de Magnetisch Resonantie Analyser (MRA) en zo het resultaat van je therapie/supplementen volgen.

MRA-combi test. Weet jij maar niet waar jouw klachten/symptomen vandaan komen? Ben jij geïnteresseerd in de status van jouw voedingsstoffen? Voor €65 ontvang je een anamnese*  en 2 MRA testen. Aan de hand van de anamnese en de eerste MRA krijg je een suppletie-advies. Na 4 / 8 weken kun je met behulp van de tweede MRA-test de vooruitgang zien. Indien je anamnese/MRA aanleiding geeft voor dieetaanpassingen dan worden ook deze in het advies meegenomen.

EMB zelftest: tarief € 199 zonder consult

EMB zelftest: incl. anamnese* en consult met Power Point ondersteuning €279.00

MRA:  tarief  € 40 per keer. Bij aankoop supplementen €20

Oligo therapie tarief, altijd inclusief specifieke oligo anamnese € 60

 

Een afspraak dient u minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Bij een niet nagekomen afspraak wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.
Meer informatie vind u op de site www.voedingbewustzijn.nl/algemene-voorwaarden-praktijk-voeding-bewust-zijn en www.voedingbewustzijn.nl/privacyverklaring

 

Een anamnese*  is een intakegesprek- of (online) formulier waarin ziektes/ aandoeningen, klachten, medicatie en andere zaken die uw klachten kunnen beïnvloeden worden vermeld.
Dit geeft een klinisch beeld die (eventueel naast de EMB en/of MRA) onmisbaar is voor een goede behandeling. Slik nooit zomaar vitamines of andere voedingsstoffen.

 

Bij geschillen of  klachten

Voedingbewustzijn wil een hoogwaardige kwaliteit van zorg afgeven. Mocht je desondanks toch ontevreden zijn over een behandeling of er onenigheid ontstaan dan zal de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT) als bemiddelaar optreden. GAT is een Rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl

 

 

CAT BEROEPSREGISTRATIE NR; 85432022-09-22

AGB zorgverlenerscode: 90104107

AGB praktijkcode; 90063443

 

tarieven