Ervaringen

Ervaringen

“Al jaren worstel ik met een slechte gezondheid. Veel spier- en gewrichtspijntjes, weinig energie en een steeds slechter wordend geheugen. Mijn arts adviseerde me veel in de zon/buitenlucht te wandelen en met mijn klachten te leren leven.

Ik kwam in contact met Gonny omdat ik een heerlijke voetreflexmassage wilde en eigenlijk wel benieuwd was naar de iriscopie. Tijdens deze massage bleek dat mijn nieren een pijnlijke plek vormden onder mijn voeten. De iriscopie bevestigde dit niet alleen; er werd meer duidelijk. De donkere band aan de buitenrand van de iris gaf aan dat mijn huid de afvalstoffen niet voldoende kon afscheiden. Dit verhoogde niet alleen de druk op mijn nieren, maar belemmerde ook de opname van D (dat nodig is voor een normale werking van spieren en goede botten).

Tijdens het reinigingsproces van mijn lichaam merkte ik al vooruitgang. De periode daarna hebben we gewerkt aan een verbeterd voedingspatroon en het herstel van het mineralen- en vitaminenevenwicht.

Ik wandel weer kilometers met de hond en hou nóg energie over! Zó blij. Voel me járen jonger en energieker!”

Sandra Bills, 59 jaar

“Als systeembeheerder ben ik door de week veel op pad. Steeds weer naar andere locaties. Ik werd langzamerhand steeds zwaarder en zat al een tijdje niet meer lekker in mijn vel. Minder energie, last van darmklachten en steeds meer trek in zoetigheid.

Tijd voor actie. Nu of nooit. Maar hoe?

Ik leerde Gonny kennen als deskundige bij Voeding Bewust Zijn. Tijdens een prettig intakegesprek werd me duidelijk waarom mijn oude eetpatroon zo’n grote invloed op mijn welzijn heeft. De uitkomst van de iriscopie was heftig: ik was behoorlijk verzuurd en diabetes lag op de loer… Met een teststrip is de Ph-waarde bevestigd. Ik schrok behoorlijk, want inmiddels wist ik wat verzuring voor je lijf betekent.

Ik heb enkele dagen een voedingsdagboek bijgehouden en deze samen met Gonny geanalyseerd.
Onvoorstelbaar hoe ik direct al met relatief kleine aanpassingen behoorlijke vorderingen kon maken!

Samen hebben we een traject opgezet. Allereerst zijn we de verzuring te lijf gegaan. Dit gebeurde met ondersteuning van een geweldig supplement. Het ondersteunt de reiniging van de darmen, bevordert de spijsvertering en helpt me ook nog eens een keer zonder hongergevoel af te vallen!

In korte tijd heb ik veel over voeding en aanverwante zaken geleerd. Dat heeft me wel aan het denken gezet. Ik ben nu veel bewuster met voeding bezig en super gemotiveerd om mijn doel te behalen. Het is op deze manier zeer goed vol te houden én ik heb er plezier in!”

Michel M.A. Engelbarts, 53 jaar
ervaringen

“Soms gebeuren er vervelende dingen die een grote impact hebben je leven. Mij is dat overkomen. Drie jaar lang worstelde ik met mijn verdriet en de wil om door te gaan. Ik had van tijd tot tijd ontzettend van stress (emotioneel), kleine en grote klachten, zoals pijn in mijn schouders, rug en hart. Ik was moe, lusteloos en had moeite in me goed te concentreren. Ik wist dat dit moest ophouden. Ik ontmoette Gonny tijdens mijn werk in Doetinchem. Ze straalde zoveel rust en een soort kracht uit die mij hielp mijn kwetsbaarheid met haar te delen. Via iriscopie stelde ze vast dat mijn lichaam was verzuurd. De bijnieren als de batterijen voor veel organen waren leeg. De spijsvertering verliep niet goed meer. Ze gaf me precies de adviezen die ik nodig had om mijn voedingspatroon aan te pakken en weer te werken aan mijn energiebalans. Verschillende supplementen zorgen ervoor dat mijn lichaam bouwt aan herstel. Het werkt! Ik voel me vitaler, slaap weer goed, heb trek in gezonde dingen en beweeg meer. Geloof het of niet, maar mijn veel te hoge bloeddruk verdween al na een week nadat ik bij haar was geweest. Ik kies in de eerste plaats voor mijn eigen gezondheid en mijn eigen leven. Het lukt het me werkelijk de spanning van me af te laten glijden en blij te zijn met alles wat me lief is. Ik ben Gonny enorm dankbaar dat zij er op precies het goede moment voor me was en mij de goede kant op heeft geholpen. Ik ben écht super blij met de ondersteuning van Gonny!”

Reinoud Jager, 55 jaar

Bij ons thuis is gezond eten erg belangrijk. We eten zo veel mogelijk biologisch en vers. Ik let goed op wat ik eet en ook hoeveel.. We gebruiken goede orthomoleculaire supplementen, zodat we verzekerd zijn alle goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Toch bleef ik wat te zwaar. Tijdens een gesprek met Gonny adviseerde ze mij het brood dat ik dagelijks voor de lunch mee nam te vervangen. Ik heb die raad opgevolgd en ben nu 5 kg. kwijt. Het brood vervang ik tegenwoordig bijvoorbeeld voor zilvervlies rijst (aangemaakt als salade) of quinoa.

Antoine Rutgers