Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen

 

BATC

De beroepsvereniging BATC heeft al jaren het merendeel van de zorgverzekeraars achter haar staan en streeft er elk jaar weer naar om dit zo te houden. Daarnaast ziet de BATC het als een missie om ervoor te zorgen dat natuurgerichte zorg standaard in de polisvoorwaarden van zorgverzekeraars wordt opgenomen. In uw polisvoorwaarden kunt u lezen of u  in aanmerking komt voor vergoedingen uit uw aanvullende verzekering. Wees u bewust dat u geen rechten kunt ontlenen aan onze informatie over zorgverzekeraars.

BATC acht het zeer belangrijk dat de praktiserende therapeuten een hoogwaardige kwaliteit van zorg afgeven. Mocht u desondanks toch ontevreden zijn over een behandeling of er onenigheid ontstaan We zullen dan kunnen zij als bemiddelaar optreden en wordt gezamelijk naar een oplossing gezocht.

Op deze site vindt je een overzicht van  vergoedingen 2020 voor BATC aangesloten zorgverleners, waaronder Voedingbewustzijn.

Staat uw ziektekostenverzekering er niet tussen? Informeer dan even bij uw verzekeraar o.v.v. mijn AGB-praktijkcode 90063443 én AGB zorgverlenerscode 90104107.

De BATC zorgverlener wordt niet vergoed door de VGZ-groep, DSW, Pro-Life en ‘Zorg en Zekerheid’.

 

Ontvangt  u geen vergoeding (meer) van uw zorgverzekeraar? Dan gelden  de volgende tarieven ( incl. BTW) :

1e Kennismakingsgesprek 30 minuten gratis
Consult per 30 minuten € 37.50
EMBtest

incl. kennismakingsconsult.

€169.00

Bij een niet nagekomen afspraak wordt de gereserveerde consult-tijd in rekening gebracht.

 

Telefonisch of E-mail consult €15
Extra toeslag voor huisbezoek €25,-

Een afspraak dient u minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen.