Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen

 

Vanaf 1-1-2023 worden de consulten niet meer door zorgverzekeraars vergoed.

 

BATC

De beroepsvereniging BATC heeft al jaren het merendeel van de zorgverzekeraars achter haar staan en streeft er elk jaar weer naar om dit zo te houden. Daarnaast ziet de BATC het als een missie om ervoor te zorgen dat natuurgerichte zorg standaard in de polisvoorwaarden van zorgverzekeraars wordt opgenomen. In uw polisvoorwaarden kunt u lezen of u  in aanmerking komt voor vergoedingen uit uw aanvullende verzekering. Wees u bewust dat u geen rechten kunt ontlenen aan onze informatie over zorgverzekeraars. Het BATC  licentienummer van
Praktijk Voeding Bewust zijn is 02703.

BATC acht het zeer belangrijk dat de praktiserende therapeuten een hoogwaardige kwaliteit van zorg afgeven. Mocht u desondanks toch ontevreden zijn over een behandeling of er onenigheid ontstaan We zullen dan kunnen zij als bemiddelaar optreden en wordt gezamelijk naar een oplossing gezocht.

Wil je er zeker van zijn dat consulten door jouw verzekeraar vergoed worden? Neem dan even contact op met Voedingbewustzijn (Tel. 0612368398 )
of informeer  bij je verzekeraar o.v.v.  AGB-praktijkcode 90063443 én AGB zorgverlenerscode 90104107.

De BATC zorgverlener wordt niet vergoed door de VGZ-groep, DSW, Pro-Life en ‘Zorg en Zekerheid’.

 

Tarieven:

1e kennismakingsgesprek 30 minten:  Gratis.

Consult per 30 minuten: € 35

EMBtest:      € 189

Voetreflex behandeling €45  (45 minuten)

Een afspraak dient u minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen.Bij een niet nagekomen afspraak wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Meer informatie vind u op de site www.voedingbewustzijn.nl/algemene-voorwaarden-praktijk-voeding-bewust-zijn en www.voedingbewustzijn.nl/privacyverklarin

 

Info over supplementen / consulten / besprekingen symptomen en/of klachten  (per mail, app of telefonisch)  wordt €15 euro per keer in rekening gebracht voor maximaal 10 minuten.  Deze kunnen alleen op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 beantwoord worden. Tijdens een behandeltraject of bij aankoop van supplementen is alle info gratis.