Magnetische Resonantie Analyser (MRA)

Magnetische Resonantie Analyser (MRA)

De magnetische Resonantie Analyser meet snel en eenvoudig de actuele staat van je energetisch welzijn. In slechts 6 minuten brengt de MRA het functioneren van je lichaam in beeld.

Zo werkt de Magnetische Resonantie Anlyser

De MRA meet vanuit verschillende energetische invalshoeken. De Magnetische Resonantie Analyser verzamelt namelijk via een zwak magnetisch veld  frequentiesensoren en energievelden. Dit gebeurt eenvoudig met behulp van een handgrip-sensor. Je houdt één minuut lang deze sensor (staaf) in je hand. De elektromagnetische golven van deze sensor zenden dan signalen door je lichaam. In deze minuut meet de staaf je specifieke toestand. De uitslag wordt omgezet in een duidelijk overzicht weergegeven. De test omvat 250 parameters. Onder andere de conditie van je cardiovasculaire systeem. Maar ook van je skeletstelsel, je organen, het cholesterol, hemotoxine, vitaminen, mineralen, vetzuren, sporenelementen, zware metalen, allergieën, enz. De term hemotoxine wordt gebruikt als gifstoffen die het bloed beschadigen ook andere weefsels beschadigen.

Functiegroepen die de MRA meet

Bioresonantie en radionika

De Magnetische Resonantie Analyser is een super handig hulpmiddel. Het geeft een globaal energetisch beeld van het menselijk lichaam. De MRA meet het magnetische veld van de menselijke cellen. Op basis van bioresonantie en radionika. De geavanceerde softwaretoepassing analyseert het resultaat.  Deze geeft voor elke parameter de normwaarden en de afwijking weer. Binnen enkele minuten ontvang je een overzicht van tekortkomingen en de absorptiecapaciteit van je lichaam.

Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Ook levende wezens. Energie bestaat uit trillingen, net als licht en geluid. Elke lichaamscel heeft een eigen trillingsfrequentie. Maar ook elke ziekmaker. Denk aan een parasiet, virus of bacterie. Een energetisch veld die uit balans is uit dit in een ongewenst situatie of ziekte van het lichaam. Een radionica-apparaat kan al deze trillingen meten.
Radionica is ook zinvol om preventief te gebruiken.  Lichamelijke uitingen van ziekten, kwalen of andere ongemakken kunnen dan voortijdig worden onderkend.

 

Buy Quantum Magnetic Resonance Human Body Analyzer Sub Health Diagnostics Device with USB Cable at affordable prices — free shipping, real reviews with photos — Joom

Een meting met de Magnetische Resonantie Analyser kost 75 euro incl. een consult over de uitslag van 30 minuten.

In combinatie met de EMB test kost de MRA 35 euro.