Gezond en slank zonder dieet

Gezond en slank zonder dieet

Gezond en slank worden zonder dieet of calorieën tellen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door ons eigen lichaamsvet gebruiken als brandstof voor onze energide zgn. vetverbrandingOf door voeding zó te combineren dat we deze veel gemakkelijker verteren. Maar ook intermittent fasting werkt echt. Hierbij worden tijdelijke (korte) vastenperiodes ingelast. Dit zijn slechts enkele van de vele methoden die er zijn. Elke methode op zich kent weer een scala aan variaties. Voor welke methode of combinatie van methoden je ook kiest, je wordt gezonder en slanker zonder jojo-effect.

Ontdek je persoonlijke afvalmethode

Elke methode kent op zich weer een scala aan mogelijke variaties en de truc is om voor jou een persoonlijke aanpak te realiseren die haalbaar en comfortabel is. Dus geen dieet maar een aanpassing in je leefstijl die je na een maand als vanzelfsprekend ziet. Als geneeskundig therapeut/voedingsdeskundige kan ik voor jou de beste persoonlijke methode samenstellen. Ik hou daarbij rekening met je planning, voorkeuren, eventuele allergieën en dergelijke. Het moet gemakkelijk inpasbaar in je leefstijl en goed vol te houden zijn. Uiteindelijk werkt het een stuk eenvoudiger en met beter resultaat dan menig dieet. Je zult je al snel fitter, energieker en gezonder voelen. In 5 sessies ervaar je succesvol gewicht te verliezen en een strakker figuur te krijgen.

Gezond en slank in 5 sessies

  • De eerste keer is een intake gesprek waarbij aan de hand van een anamnese en persoonlijk gesprek van een uur wordt gekeken naar de voor jou best geschikte optie. Doel is vooral te komen tot een aanpak waarbij je je comfortabel voelt en optimaal resultaat kunt behalen. Natuurlijk wordt er ook meteen begin gemaakt van deze aanpak.
    De tweede en volgende sessie zijn een half uur. Ze zijn vooral heel erg op de praktijk toegespitst.
  • In de tweede sessie ontdek je onder meer de verschillen in koolhydraten en hoe ze je lijf beïnvloeden. Dus alles over suikers, pasta’s, brood.
  • In de derde sessie komen de vetten aan bod. Een onderwerp dat telkens weer veel discussie en verbazing oproept.
  • In de vierde sessie ontdek je welke eiwitten er zijn, hoeveel je er van nodig hebt en en een gedeelte ondersteuning/aanpassing de dagelijkse praktijk.
  • In de vijfde sessie wordt gekeken hoe je op een slimme manier bovengenoemde nutriënten kunt combineren zonder dat je lichaam hiervan in de stress schiet of het grootste gedeelte als vet gaat opslaan. Ook komt aan bod hoe slapen, bewegeb en stress je gewicht beïnvloeden. Wil je testen om te zien of je inderdaad vetverbrander bent geworden, dan kan dat ook. Al zal dit in de praktijk  natuurlijk reeds duidelijk zichtbaar zijn!

Blijvend resultaat binnen een maand

Tijdens elke sessie is tijd en ruimte om vragen te stellen. De sessies kunnen wekelijks, maar ook om de veertien dagen of zelfs maandelijks zijn. Je kunt zelfs twee sessies achter elkaar doen, mocht je dat willen.  Vanzelfsprekend worden kant en klaar voorbeelden van ontbijt, lunch en diner-mogelijkheden gegeven. Je ontvangt een scala aan tips en trucs die je helpen gemakkelijker te
“transformeren”. Daarnaast kun jevragen waar je tegenaan loopt direct per app stellen.

 

De serie van vijf sessies kost € 250*
* Incl. persoonlijke begeleiding en ondersteunend materiaal.
Bij aanvullende verzekering is de mogelijkheid tot vergoeding aanwezig.